Grillowana cała ryba w liściach winogron

Grillowana cała ryba w liściach winogron może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.19 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, makrelę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Grillowane liście winogron Nadziewane kiełbasą i kozim serem, Grillowany łosoś w liściach winogron z pomidorowo-Rodzynkowym smakiem, oraz Cytryna Grillowana ryba w liściach bananowca.
Instrukcje
Wyjmij głowy z ryb lub pozostaw je włączone, jak wolisz. Obficie posolić rybę wewnątrz i na zewnątrz i natrzeć je wewnątrz i na zewnątrz sokiem z cytryny.
Delikatnie wyciśnij nadmiar płynu z liści winogron, nie wykręcając ich do sucha. Owinąć wystarczającą ilość liści winogron wokół każdej ryby, aby zamknąć ją całkowicie, od głowy do ogona.
Owinięte ryby umieścić na talerzu, przykryć folią i odstawić do lodówki na co najmniej 30 minut lub do kilku godzin.
Gdy jesteś gotowy do gotowania ryby, podgrzać grill do średniej. Lekko pokryć zawijanie liści winogron oliwą z oliwek.
Umieścić rybę na grillu i gotować, aż liście są lekko zwęglone wokół i ryby płatki łatwo po przekłuciu widelcem, 812 minut.
Podawać od razu, przyozdobione cytrynowymi klinami.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.