Grillady wieprzowe z sosem Paprykowo-brzoskwiniowym

Grillady wieprzowe z galaretką pieprzową - SOS brzoskwiniowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.06 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, kotlety schabowe, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażone zielone pomidory z sosem brzoskwiniowo-pieprzowym, Kotlety Wieprzowe W Sosie Z Galaretki Pieprzowej, oraz {Lemon-Pepper Brined} Schab bez kości pieczony w sosie brzoskwiniowo-Moscato.
Instrukcje
Wieprzowinę posypać solą i pieprzem. Gotować, w partiach, w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 3 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Przełożyć wieprzowinę do drucianego stojaka na patelni z galaretką i ogrzać w piekarniku 200.
Dodaj szalotki i tymianek na patelni; smażyć 1 minutę lub do miękkości. Wymieszać z winem i galaretką pieprzową, aż będzie gładka. Wymieszać brzoskwinię i pomidora, i gotować, mieszając często, 2 do 3 minut lub aż dokładnie ogrzane.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Polać wieprzowiną sosem i podawać od razu z kaszą.