Grill: Wędzone Żeberka Wietnamskie O Smaku Wiśniowym

Przepis na grilla: żeberka wędzone wiśniowo o Smaku wietnamskim mogą zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 24 godziny. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1874 kalorie, 103g białka, oraz 152g tłuszczu każdy. Na 5,07 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Ojca. 69 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz sos sojowy, skórkę z limonki, pastę z tamaryndowca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Wędzone Grillowane Żeberka Dziecięce, Żeberka Wieprzowe Wiśniowo-Grillowe, oraz Wędzone żeberka dziecięce z sosem Barbecue Espresso.
Instrukcje
W małej misce wymieszać razem sos rybny, sok pomarańczowy, 1/4 szklanki kolendry, brązowy cukier, sos sojowy, ocet, pasta tamaryndowca, Skórka z limonki, sok z limonki, czosnek, i imbir, aby marynata.
Umieść żeberka w bardzo dużej plastikowej torebce i zalej marynatą. Uszczelnij worek i wrzuć, aby całkowicie pokryć żebra marynatą. Marynować w lodówce na noc do 24 godzin.
Wyjąć żeberka z lodówki podczas przygotowywania palacza lub grilla. Ogień palacza lub grill do 107°, dodając kawałki dymu kawałki drewna, gdy w temperaturze. Gdy drewno jest zapalony i produkcji dymu, umieścić żeberka w wędzarni lub grill mięsa stronie do góry, zastrzegając marynaty.
Do małego rondla wlać marynatę i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować delikatnie przez 1-2 minuty, a następnie zdjąć z ognia.
Żeberka wędzone, aż będą lekko zgięte po podniesieniu z jednego końca, około 5-6 godzin dla żeberek zapasowych, fastrygowanie marynatą co godzinę po 2 godzinach palenia.
Wyjmij żeberka z palacza, szczotkuj stronę mięsa z pozostałą marynatą, a następnie grilluj mięso z boku na gorącym grillu lub umieść w podgrzewanym mięsie brojlerów, aż sos lekko karmelizuje.
Ostudzić żeberka przez 5 do 10 minut, udekorować świeżą kolendrą i podawać.