Grill: Wędzone Żeberka Wietnamskie O Smaku Wiśniowym

Grill: Wędzone Żeberka Wietnamskie O Smaku Wiśniowym
Przepis na grilla: żeberka wędzone wiśniowo o Smaku wietnamskim mogą zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 24 godziny. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1874 kalorie, 103g białka, oraz 152g tłuszczu każdy. Na 5,07 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Ojca. 69 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz sos sojowy, skórkę z limonki, pastę z tamaryndowca i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Wędzone Grillowane Żeberka Dziecięce, Żeberka Wieprzowe Wiśniowo-Grillowe, oraz Wędzone żeberka dziecięce z sosem Barbecue Espresso.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać razem sos rybny, sok pomarańczowy, 1/4 szklanki kolendry, brązowy cukier, sos sojowy, ocet, pasta tamaryndowca, Skórka z limonki, sok z limonki, czosnek, i imbir, aby marynata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta TamaryndowaPasta Tamaryndowa
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Sos RybnySos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieść żeberka w bardzo dużej plastikowej torebce i zalej marynatą. Uszczelnij worek i wrzuć, aby całkowicie pokryć żebra marynatą. Marynować w lodówce na noc do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Wyjąć żeberka z lodówki podczas przygotowywania palacza lub grilla. Ogień palacza lub grill do 107°, dodając kawałki dymu kawałki drewna, gdy w temperaturze. Gdy drewno jest zapalony i produkcji dymu, umieścić żeberka w wędzarni lub grill mięsa stronie do góry, zastrzegając marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Do małego rondla wlać marynatę i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować delikatnie przez 1-2 minuty, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Żeberka wędzone, aż będą lekko zgięte po podniesieniu z jednego końca, około 5-6 godzin dla żeberek zapasowych, fastrygowanie marynatą co godzinę po 2 godzinach palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
Wyjmij żeberka z palacza, szczotkuj stronę mięsa z pozostałą marynatą, a następnie grilluj mięso z boku na gorącym grillu lub umieść w podgrzewanym mięsie brojlerów, aż sos lekko karmelizuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Ostudzić żeberka przez 5 do 10 minut, udekorować świeżą kolendrą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn