Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowaną wołowinę i piecz ziemniaki. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka oryginalnego sosu barbecue, betty pieczone ziemniaki czosnkowe, Francuskie smażone cebule i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowy Pieczeń Ziemniaczana Wołowina, Cheesy Potato Beef Bake, oraz Pieczenie wołowiny z pierożkami czosnkowo-ziemniaczanymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 11x7x1 1/2 cala, z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ugotuj ziemniaki zgodnie z zaleceniami na torebce, używając wody, mleka i masła.
Zinfandel i wino różowe są doskonałym wyborem do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. The Prisoner Wine Company Saldo Zinfandel (pół butelki) z oceną 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.