Grill mieszany z jagnięciną i kiełbasą z melasą-glazurowane nektaryny
Jagnięcina i kiełbasa mieszane Grill z melasą-glazurowane nektaryny może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 24g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 5,22 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, kiełbaski, takie jak łagodne lub, liście rozmarynu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Mieszany Grill z krewetek, kiełbasy i grzybów, Kiełbasa Mieszana Grill z balsamicznym Vinaigrette, oraz Grillowane Nektaryny Z Miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kotlety jagnięce opłukać i osuszyć. Odciąć i wyrzucić nadmiar tłuszczu powierzchniowego. W misce wymieszać kotlety z oliwą z oliwek, rozmarynem, czosnkiem, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Przykryć i schłodzić co najmniej 15 minut lub do 2 godzin.
Połóż kotlety i kiełbaski na grillu na solidnym łóżku z gorących węgli lub na dużym ogniu na grillu gazowym( możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 2 do 3 sekund); zamknij pokrywę na grillu gazowym. Włącz kotlety i kiełbaski w razie potrzeby, aż będą rumiane po obu stronach, jagnięcina jest nadal różowa w środku najgrubszej części (średnio rzadka; pokroić do testu), 6 do 8 minut w sumie (lub zrobić według własnych upodobań), a kiełbaski nie są już różowe w środku (pokroić do testu), 10 do 12 minut w sumie.
Tymczasem kopiec liści szpinaku na dużym talerzu. Ułóż kotlety jagnięce i kiełbaski na szpinaku i utrzymuj ciepło.
Łyżką szczelinową wyciągamy melasę-szkliwione nektaryny z marynaty (marynata rezerwowa) i układamy na grillu. Obracaj w razie potrzeby, aż ćwiartki zaczną brązowieć po obu stronach, w sumie około 2 minut. Ułóż obok mięs na półmisku.
Zalać marynatą równomiernie nektarynkami i mięsem.
Dodaj więcej soli i pieprzu do smaku
Melasa-glazurowane nektaryny. W dużej misce połączyć 1 łyżkę melasy, ocet sherry lub ocet balsamiczny i mocno zapakowany brązowy cukier. Płukanie, pit, i ćwierć 5 jędrne-Dojrzałe nektaryny (1/2 lb. każdy).
Dodać do marynaty i delikatnie wymieszać.