Grill-Halibut śródziemnomorski na parze

Grill-Halibut śródziemnomorski na parze
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj śródziemnomorskiego halibuta gotowanego na parze z grilla. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 417 kalorii, 37g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.94 za porcję. Mieszanka skórki cytryny, liście bazylii, oliwki kalamatan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Śródziemnomorski Grill Mieszany, Halibut Gotowany Na Parze, oraz Halibut Gotowany Na Parze.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn