Grill Cheeseburger Pizza

Grill Cheeseburger Pizzan jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 234 kalorie, 15g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka bardzo wody, mielonej wołowiny, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grill Cheeseburger Pizza, Pizza z grilla: Elvis Pizza (Restauracja włoska Coletta), oraz Pizza Cheeseburger.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji; Rozgrzej piekarnik do 232°. Spryskaj 12-calową patelnię do pizzy sprayem do gotowania. W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Wymieszać w 1/2 szklanki sosu barbecue; odstawić.
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, bardzo gorącą wodą i olejem, aż ciasto uformuje się; energicznie pokonać 20 uderzeń łyżką. Używając palców zanurzonych w mieszance Bisquick, naciśnij ciasto na patelni do pizzy; szczypta krawędzi, aby utworzyć 1/2-calowy obręcz.
Rozłóż pozostały 1 szklanka sosu barbecue na skórce. Top z mieszanki wołowiny i plastry ogórków kiszonych. Top z serem.
Piec 12 do 15 minut lub aż skorupa jest brązowy i ser topi.