Grejpfrut-Maślanka Sorbet
Grejpfrut-Maślanka Sorbet może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, skórkę grejpfruta, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sorbet Grejpfrutowo-Imbirowy, Maślanka Jagodowa Sorbet, oraz Maślanka Żurawinowa Sorbet dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu zagotować 1 szklankę wody.
Dodaj skórkę do patelni; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty.
Drenaż, rezerwowanie Skórki.
Połącz skórkę, cukier i sok na patelni; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Zdjąć z ognia; wlać do miski. Schłodzić przez 1 godzinę. Odcedź mieszaninę soku i wyrzuć ciała stałe.
Mieszankę soku, maślanki i wódki połączyć w puszce zamrażarki do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.