Grejpfrut Funt Ciasto
Grejpfrut Funt ciasto jest Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mleka, masła, oleju canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Grejpfrut Funt Ciasto, Grejpfrut bezglutenowy, Koper N ' anyżowy, oraz Grejpfrutowe ciasto jogurtowe z grejpfrutową glazurą.
Instrukcje
Zalać 10-calową patelnię z rurką sprayem do pieczenia. Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli, dobrze mieszając.
W dużej misce umieścić cukier granulowany, masło i serek śmietankowy; ubić mikserem z dużą prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Dodaj jajka, 1 na raz. Ubić w oleju, skórce i wanilii.
Dodać mieszankę mąki i mleka na przemian do ciasta, zaczynając i kończąc mąką. Łyżka ciasto na patelni; piec w 325 przez 1 godzinę i 10 minut lub do drewnianego pick wstawiony w centrum wychodzi z wilgotnych okruchów przylegających. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut. Odwróć ciasto. Spoko na stojaku.
Umieścić sok w rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 3 łyżek stołowych (o 4 protokół). Lekko schłodzić. Wymieszać z cukrem pudrem i pozostałą 1/8 łyżeczki soli.