Green Bean-Chile Stir-Fry

Green Bean-Chile Stir-Fry
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Green Bean-Chile Stir-Fry spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap, cały 30 i wegański przepis służy 4 i kosztuje 84 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sól, jalapeño i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Thai Green Chile Stir Fry na łóżku z rozdrobnionej sałaty, Stek Sezamowy Stir Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wrzącej osolonej wody, gotować fasolę, aż będzie chrupiąca-miękka, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odcedzić, ostudzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Na dużej patelni, podgrzać 2 łyżki oleju, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać połowę nasion gorczycy i kiedy pop, dodać połowę każdego z jalapeo, imbir i curry liści i gotować na dużym ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Liście CurryLiście Curry
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
5
Dodaj połowę fasolki szparagowej i wrzucić do gorąca, o 30 sekund. Doprawiamy solą i przekładamy na talerz. Powtórz z pozostałym olejem, ziarnami gorczycy, jalapeo, imbirem, liśćmi curry i fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Liście CurryLiście Curry
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
6
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn