Green Bean-Chile Stir-Fry
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Green Bean-Chile Stir-Fry spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap, cały 30 i wegański przepis służy 4 i kosztuje 84 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sól, jalapeño i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest solidne. Spróbuj Thai Green Chile Stir Fry na łóżku z rozdrobnionej sałaty, Stek Sezamowy Stir Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu wrzącej osolonej wody, gotować fasolę, aż będzie chrupiąca-miękka, o 2 protokół.
Odcedzić, ostudzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Na dużej patelni, podgrzać 2 łyżki oleju, aż się połysk.
Dodać połowę nasion gorczycy i kiedy pop, dodać połowę każdego z jalapeo, imbir i curry liści i gotować na dużym ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodaj połowę fasolki szparagowej i wrzucić do gorąca, o 30 sekund. Doprawiamy solą i przekładamy na talerz. Powtórz z pozostałym olejem, ziarnami gorczycy, jalapeo, imbirem, liśćmi curry i fasolą.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.