Greckie Hamburgery Z Jagnięciną-Feta Z Sosem Ogórkowym

Greckie Hamburgery Z Jagnięciną-Feta Z Sosem Ogórkowym
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj greckich hamburgerów z jagnięciną-fetą z sosem ogórkowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 92g tłuszczu, oraz w sumie 1106 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ząbki czosnku, pieprz, mieloną jagnięcinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Greckie hamburgery jagnięce z sosem ogórkowym, Hamburgery Jagnięce Czosnkowo-Feta Z Sosem Ogórkowo-Jogurtowym, oraz Hamburgery jagnięce z fetą-ogórek Raita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zestaw 4 całe ząbki czosnku na małej patelni na średnim ogniu; toast do plamistego brązu, o 5 protokół. Obieramy, mielimy i odstawiamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Rozbić jagnięcinę w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Posypać pieczonym czosnkiem, fetą, oregano, solą i pieprzem na mięsie; wymieszać widelcem do połączenia. Podzielić na 4 porcje. Wrzucić mięso tam iz powrotem między rękami bańki do postaci piłki. Pat opuszkami palców, aby spłaszczyć do około 4 cali szerokości. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Wymieszać ogórek, śmietanę, miętę, ocet, 1 mielony ząbek czosnku oraz sól i pieprz do smaku w małej misce. SOS przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Po jednej stronie grilla rozpalić ogień. Wymień stojak. Gdy węgle są pokryte białym popiołem, dodaj hamburgery. Przykryć i gotować, obracając tylko raz, aż do zrobienia, o 4 do 5 minut na stronie dla średnich i średnich dobrze hamburgery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Grilluj pitas aż do spotty brown i ciepłe, minutę lub tak na stronie. Rozdzielić w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Rozłóż kilka łyżek sosu na 4 połówki pita. Top każdy z plasterkiem cebuli, plaster pomidora i hamburgera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
8
Na każdym burgerze rozprowadzić porcję pozostałego sosu. Top z pozostałych połówek pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn