Grecki Pilaf Ryżowy
Grecki pilaw ryżowy może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 319 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, consommé wołowiny, seler, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Spróbuj Pilaf Ryżowy Po Grecku, Kritharaki Me Rize (grecka Orzo i Pilaf ryżowy), oraz Pilaw Ryżowy Po Grecku Z Udami Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać ryż, seler, i cebula, i saute 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Wymieszać z consomme i następne 4 składniki.
Wlać mieszaninę do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Piec, przykryte, w 350 przez 45 minut lub aż ryż jest gotowy.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy ryżu Minute.