Grecki Kurczak Kozani

Grecki kurczak Kozani może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 388 kalorii, 24g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, udka z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śliwki, można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka ze śliwkami, cynamonem i imbirem jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Greckie hamburgery z kurczaka {z marynowaną czerwoną cebulą i sosem jogurtowym}, Grecka sałatka z awokado i grillowanym kurczakiem z greckim sosem, oraz Greek Chicken Bake and Demystifying Chicken Labels.
Instrukcje
Udka z kurczaka i wodę umieścić w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu 10 do 15 minut. Usuń piankę, która unosi się na powierzchnię.
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na małym ogniu. Mieszać w cebuli, i gotować przykryte, aż miękkie i półprzezroczyste, o 10 protokół. Nie pozwól cebuli brązowy.
Dodać kurczaka do cebuli wraz z 3 szklanki płynu do gotowania. Wymieszać ze śliwkami, papryką, liśćmi laurowymi, solą i pieprzem. Powrót do dusić, przykryć, i gotować, aż śliwki będą miękkie i smaki połączą, 15 do 25 protokół.