Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj greckiej sałatki z makaronem. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.01 za porcję. Jeśli masz sok z cytryny, feta, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grecka Sałatka Z Makaronem, Grecka sałatka z makaronem, oraz Grecka Sałatka Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przynieś garnek osolonej wody do wrzenia. Gotować makaron, aż tylko przetargu, 8 minut lub jako opakowanie wskazuje Etykieta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Połącz fasolę, szpinak, pomidory, ogórek, szalotki, oliwki, zioła, olej i sok z cytryny w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Gałązki Kopru Włoskiego
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Ciasto Kukurydziane
Dodatki (opcjonalnie)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odcedzić makaron; dodać do miski i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Odstawić na 10 minut, aby lekko ostudzić.
5
Wymieszać z fetą, doprawić solą i pieprzem i podawać od razu, lub przechowywać w lodówce do 1 dnia przed podaniem.