Granita mandarynkowa z kremem z wanilii

Granita mandarynkowa z kremem z wanilii
Granita mandarynkowa z kremem waniliowym to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz śmietanę do ubijania, sok z mandarynki, fasolę waniliową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Granita mandarynkowa z kremem z wanilii, Tartaletki mandarynkowo-daktylowe z maślanką bitą śmietaną i Granitą mandarynkową, oraz Sorbet mandarynkowy z kremem waniliowym i kandyzowanymi pistacjami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Śmietanę ułożyć w miseczce. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wymieszać w 2 łyżkach cukru. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce krem waniliowy przez co najmniej 2 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Połącz sok z mandarynki i 2/3 szklanki cukru w 8-calowej kwadratowej metalowej patelni do pieczenia; ubijaj, aż cukier się rozpuści. Zamrozić 1 godzinę; dobrze wymieszać. Przykryć i zamrozić do uzyskania stałej masy, co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Łyżka 2 łyżki kremu waniliowego do każdej z 6 misek lub kieliszków do Martini. Za pomocą widelca zeskrobać granitę na płatki. Kopiec granita do szklanek i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn