Granita Cytrynowa

Granita Cytrynowa
Lemon Granita może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka wody, paski skórki cytrynowej, paski skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pikantna Cytrynowa Granita, Granita wiśniowo-cytrynowa, oraz Granita miodowa z Werbenem cytrynowym i limonką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1 szklankę wody i cukru w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia; wymieszać ze skórką z cytryny i pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
3
Przenieść mieszaninę skórki do miski; ostudzić 10 minut. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut lub do dokładnie schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Usunąć i wyrzucić skórki cytryny i pomarańczy. Wymieszaj soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
5
Wlać do 8-calowego kwadratowego szklanego lub ceramicznego naczynia do pieczenia. Zamrozić do częściowego zamrożenia (około 1 godziny). Zeskrobać widelcem, zgniatając wszelkie grudki. Zamrozić, skrobać widelcem co 45 minut, 3 godziny lub do całkowitego zamrożenia. Mieszamy łyżką do schłodzonych szklanek lub misek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn