Granita Ananasowo-Rumowa
Granita ananasowo-rumowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 53 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz rum, sok ananasowy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Ananas Jalapeno Granita, oraz Granat-Ananas Granita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub do rozpuszczenia cukru, często mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z rumem. Całkowicie fajne.
Wlać do 8-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia. Przykryć i zamrozić 8 godzin lub do twardości.
Wyjąć mieszaninę z zamrażarki; zeskrobać całą mieszaninę widelcem, aż będzie puszysta.