Grands!® Biszkoptowe Kubki Taco
Grands!® Biscuit Taco Cups może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz grands! herbatniki z maślanki, ser cheddar, mielona wołowina i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Biszkoptowe Kubki Taco, Grands!® Taco Topi, oraz Grands!™ Taco Monkey Bread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F. brązowy mielonej wołowiny w dużej patelni na średnim ogniu, aż dokładnie gotowane, często mieszając.
Dodaj fasolkę chili, mieszankę przypraw taco i wodę; dobrze wymieszaj. Zmniejszyć ogień do medium; gotować na wolnym ogniu 10 minut lub do zmielonej mieszaniny wołowiny jest lekko zagęszczony, mieszając od czasu do czasu.
Tymczasem spray na zewnątrz DNA i boków 8 (6-oz.) kremowe kubki lekko z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Oddzielić ciasto na 8 herbatników.
Zwijaj lub poklepuj każde ciastko, aby uformować 4 1/2 cala okrągłe.
Umieść rundy na zewnątrz rozpylonych kubków; naciśnij, aby dopasować się do dna i częściowo w dół po bokach kubków.
Umieścić kubki, do góry nogami, w ungreased 15x10x1-cala patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 375 stopni F. przez 14 do 16 minut lub do głębokiego złotego koloru.
Wyjąć patelnię z piekarnika. Ostrożnie usuń kubki herbatników z kubków kremu.
Umieścić kubki herbatniki, po prawej stronie do góry, w tej samej patelni do pieczenia. Łyżka mieszanki wołowiny równomiernie do każdej filiżanki.
Top z serem, sałatą, pomidorem, kwaśną śmietaną i salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.