Granat Melasa Mostek
Przepis granat Melasa mostek jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na 7,16 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 78g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 1059 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka mostku wołowego, szklane naczynie do pieczenia, cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać melasę z granatu, można śledzić to danie główne z Jeżyna Pistacjowy Tort Lodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Mostek słodko-kwaśny z melasą z granatu i suszonymi owocami, Melasa Z Granatów, oraz Przepis Na Mostek Z Granatu.
Instrukcje
Składnik4-5 L mostku wołowego1 / 2 szklanki melasy z granatu
Oliwa z oliwek Extra virgin4 ząbki czosnku, mielone2 łyżeczki cynamonu1 łyżeczka soli1 / 8 łyżeczek pieprzu cayenne 2 duża słodka cebula, pokrojona w plasterki
Świeże liście mięty (opcjonalnie, do dekoracji)nasiona granatu (opcjonalnie, do dekoracji)będziesz także potrzebował ceramicznego lub szklanego naczynia do pieczenia, dużej patelni, plastikowej folii, miksera immersji