Gotuj książkę: słodko-gorzka czekolada pięć-Spice Cupcakes

Gotuj książkę: słodko-gorzka czekolada pięć-Spice Cupcakes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj gotować książkę: słodko-gorzka czekolada pięć Spice Cupcakes spróbować. Ten przepis służy 24. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz 5 przypraw w proszku, proszek do pieczenia, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 22 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Gotuj książkę: słodko-gorzkie Trufle czekoladowe, Ugotuj książkę: solone karmelowo-słodko-gorzkie Trufle czekoladowe, oraz Ugotuj książkę: słodko-gorzka Sałatka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 163°. Ułóż wnęki mini patelni do muffinek za pomocą mini papierowych kubków do pieczenia i umieść patelnie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść kakao w proszku w małej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
3
Dodaj wrzącą wodę i użyj żaroodpornej szpatułki, aby wymieszać, aż utworzy gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Dodaj 1 łyżeczkę wanilii i wymieszaj, aby dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
5
Ubij masło w misce miksera elektrycznego z płaskim uchwytem ubijaka lub w dużej misce miksera za pomocą ręcznego miksera na średniej prędkości, aż będzie lekkie i puszyste, o 2 protokół. Stopniowo dodawać cukier i ubijać do kremowego, około 1 minuty. Pojedynczo, dodać jajka, bicie dobrze po każdym dodatku i zatrzymując się często zeskrobać po bokach i dnie miski z gumową szpatułką. Mieszanina może wyglądać zsiadłe jak jajka są dodawane, ale jak zatrzymać i zeskrobać w dół miski, mieszanina wygładzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodać pastę kakaową i wymieszać na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
7
Rozpuść 4 uncje czekolady w górnej części podwójnego kotła na małym ogniu lub w bezpiecznej dla mikrofali misce na małej mocy przez 30-sekundowe wybuchy. Po każdym pęknięciu wymieszać żaroodporną szpatułką, aby zapewnić równomierne topienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Usuń górną część podwójnego kotła, jeśli używasz, i wytrzyj boki i dno bardzo suche.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
9
Dodaj roztopioną czekoladę do ciasta i całkowicie wymieszać na niskiej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
10
Na średniej wielkości misce przesiać mąkę tortową, 3/4 łyżeczki proszku do pieczenia i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Mąka TortowaMąka Tortowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Dodać sól i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12
Dodaj do ciasta w 2 etapach, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Stop i zeskrobać boki i dno miski za pomocą szpatułki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Wlać ciasto do 2-szklanki płynu miarki. Wypełnij każdy papier cupcake trzy czwarte pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
14
Pieczemy babeczki przez 16 minut, aż do momentu, gdy włożony do środka Tester ciasta wyjdzie lekko wilgotny.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
15
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i przenieść Patelnie mini muffin do stojaków do ostygnięcia. Delikatnie podnieś babeczki z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Umieść pozostałe 6 uncji posiekanej czekolady w średniej wielkości misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W małym rondlu rozgrzej krem na średnim ogniu, aż się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Śmietanę polać posiekaną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4
Odstawić na 30 sekund do 1 minuty, a następnie wymieszać za pomocą gumowej szpatułki, trzepaczki lub blendera zanurzeniowego, aż będzie bardzo gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
5
Dodać pozostałe 1/2 łyżeczki wanilii i całkowicie wymieszać. Przykryć miskę folią i schłodzić do grubości, ale nie sztywne, 30 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Ubić ganasz w misce elektrycznego miksera stojącego z płaskim uchwytem ubijaka lub w dużej misce mieszającej za pomocą ręcznego miksera na średniej prędkości, aż utrzyma miękkie szczyty, około 1 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
7
Użyj małej szpatułki przesuniętej, gumowej szpatułki lub łyżki, aby rozprowadzić wierzch każdej babeczki lukrem ganache. Lub dopasuj 12-do 14-calową torebkę z dużą otwartą końcówką gwiazdy i wypełnij ją częściowo ganache. Na każdej babeczce wyłożyć dużą rozetę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Podawać babeczki w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
9
Uwaga dotycząca przechowywania babeczek: niezamrożone babeczki należy przechowywać między warstwami woskowanego papieru w szczelnym plastikowym pojemniku w temperaturze pokojowej do 4 dni. Aby zamrozić do 4 miesięcy, owinąć pojemnik szczelnie w kilka warstw folii z tworzywa sztucznego i folii aluminiowej. Użyj dużego kawałka taśmy maskującej i nieusuwalnego markera, aby oznaczyć zawartość. W przypadku zamrożenia, rozmrozić babeczki na noc w lodówce i doprowadzić do temperatury pokojowej przed lukierowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
10
Matowe babeczki można przechowywać szczelnie przykryte w lodówce do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
11
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn