Gotuj książkę: Pekin Hot Noodles

Gotuj książkę: Pekin Hot Noodles
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać gotować książkę: Pekin Hot Noodles spróbować. Jedna porcja zawiera 862 kalorie, 36g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mielonej wieprzowiny, tofu, lo mein noodles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: makaron Soba z bakłażanem i Mango, Gotuj książkę: krewetki i makaron ryżowy, Ostatnia Wieczerza Chui Lee Luka, oraz Ugotuj książkę: makaron jajeczny z fasolą Fava, porami i smalcem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w woku lub ciężkiej, głębokiej patelni na dużym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodaj czosnek i imbir i smażyć przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
3
Dodać zieloną cebulę i mielonej wieprzowiny i gotować, aż wieprzowina jest rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
4
Dodaj sos z mielonej fasoli, tofu, chile olej, sól, i cukier i wrzucić do herbu, gotowanie przez 2 do 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Dodać olej sezamowy i pieprz, wymieszać i wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
6
Podziel makaron lo mein między poszczególne płyty, umieścić ogórek obok, i top makaron z mieszanką wieprzowiny i tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lo Mein NoodlesLo Mein Noodles
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn