Gotuj książkę: Cannellini, Kapar, cytryna i Sardela Crostini
Gotuj książkę: Cannellini, Kapar, cytryna i Sardela Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 158 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz do 8 zakrętów pieprzu, fasoli cannellini, kaparów i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: stek z masłem anchois, Ugotuj książkę: karczochy zapiekane z masłem anchois, oraz Ugotuj książkę: Crostini z wątróbki drobiowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w małej misce i wymieszaj. Używaj wszystkich na raz (Frankies kładzie czubatą łyżkę stołową na każdym toście crostini) lub przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce do kilku dni.
- sprawia, że trochę więcej niż 1 filiżanka-
Połącz wszystkie składniki w blenderze i przecier przez kilka minut, aż mieszanina będzie jeszcze zielona i gładka. Smak i dostosować sól i pieprz do własnych upodobań. Pesto należy przechowywać w przykrytym pojemniku w lodówce do tygodnia. Wstrząsnąć przed użyciem.
- sprawia, że trochę więcej niż 1 filiżanka -
Posiekać anchois, kapary, i czosnek w pobliżu pasty. (Z grubsza posiekać każdy, połączyć i pracować na stosie z nożem.)
Przenieść pastę do miski, dodać oliwę z oliwek, sok z cytryny i biały pieprz do smaku,i ubić razem. Smak i dodać więcej soku z cytryny w razie potrzeby, a następnie wymieszać pietruszkę i ser.