Gotuj książkę: babeczki z czarnym dnem
Gotuj książkę: czarne dno babeczki może być tylko deser szukasz. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, ocet jabłkowy, mocno jasnobrązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Black Bottom Cupcakes II, Babeczki Z Czarnym Dnem, oraz Babeczki Z Czarnym Dnem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 175°C (350 ° F). Masło 12-filiżanki Muffin cyny lub linii cyny z papierowych kubków muffin.
Ubić razem serek śmietankowy, cukier granulowany i jajko na gładką masę. Wymieszać posiekane kawałki czekolady. Odstawić.
W średniej misce przesiać mąkę, brązowy cukier, kakao w proszku, soda oczyszczona i sól. W osobnej misce wymieszaj wodę, olej, ocet i wanilię.
Zrobić dobrze w środku suchych składników; mieszać w mokrych składników, mieszając, aż ciasto jest po prostu gładkie. Uważaj, aby nie przesadzić ciasta-skończysz z mniej niż delikatnymi babeczkami.
Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin. Łyżka kilka łyżek fllling do środka każdej babeczki, dzieląc nadzienie równomiernie, jak to zrobić. To wypełni kubki prawie całkowicie, co jest w porządku.
Piec 25 minut lub do góry są lekko złocisto-brązowy i babeczki czuć sprężyste, gdy delikatnie naciśnięty.
Przechowywanie: babeczki będą przechowywane nie schładzone, w hermetycznym pojemniku, przez 2 do 3 dni.