Gotowany łosoś z warzywami wiosennymi

Gotowany łosoś z warzywami wiosennymi
Gotowany łosoś z wiosennymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,46 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Mieszanka liścia laurowego, julienne-cut por, gałązki pietruszki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Falafele z pikantnym sosem pomidorowo-nerkowcowym i gotowanymi warzywami wiosennymi, Make-Ahead kokosowy Kurczak z wiosennymi warzywami i nerkowcami, oraz Mirin-gotowany łosoś z wiosenną sałatką.

Instrukcje

1
Połącz wodę, wino i następne 6 składników w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Dusić, odkryte, na średnim ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Usunąć liść laurowy i pietruszkę; wyrzucić. Przechowywać mieszaninę na małym wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
3
Ostrożnie opuść rybę na patelnię. Gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ryby płatki łatwo po przetestowaniu z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć rybę z kłusowniczego płynu i umieścić w płytkich pojedynczych miseczkach makaronu. Sól wymieszać z płynem do kłusowania i równomiernie rozpuścić na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rezerwowy Chardonnay 7cellars Elway z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Elway ' s Reserve Carneros Chardonnay 2018 jest dobrze zbilansowany, prezentując ostre smaki owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii dopełniają gładkie, utrzymujące się dębowe wykończenie.Połącz to chrupiące wino z lekkimi potrawami, takimi jak plastry owoców i serów, sałatka z makaronem cytrynowym, pieczony kurczak z ziołami lub budyń waniliowy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia89
Magazyn