Gotowany Halibut z szafranową pomarańczą Aïoli

Gotowany Halibut z szafranową pomarańczą Aïoli
Gotowany Halibut z szafranową pomarańczą Aïoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 6,87 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 32G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Tureckie liście laurowe, ziarna pieprzu, gałązki tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Halibut Smażony Z Szafranem Aioli, Oliwa Z Oliwek Gotowany Halibut Z Koprem Włoskim I Szafranem, oraz Pomarańcza-Szafran Aïoli.

Instrukcje

1
Przynieś 6 szklanki wody z winem, cebula, liście laurowe, ziarna pieprzu, tymianek, i sól do wrzenia w głębokim 12-calowej patelni, pokryte, na umiarkowanym ogniu, następnie zmniejszyć ogień i gotować 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
CebulaCebula
TymianekTymianek
WodaWoda
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj halibuta (płyn powinien ledwo pokrywać ryby; jeśli nie, dodać więcej wody) i kłusować na wolnym ogniu, odkryte, aż nieprzezroczyste i tylko gotowane przez, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
HalibutHalibut
WodaWoda
RybyRyby
3
Przełóż rybę na talerz za pomocą szpatułki szczelinowej. Odklej i wyrzuć skórkę, a następnie przenieś rybę na talerz lub pojedyncze talerze za pomocą szpatułki szczelinowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
4
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, z aïoli.

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn