Gotowany Halibut W Gorącym I Kwaśnym Bulionie
Gotowany Halibut w gorącym i kwaśnym bulionie to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 472 kalorie, 78g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 14,18 zł / porcja, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka miodu, halibuta, ćwierć wielkości imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Gotowany Halibut W Bulionie Warzywnym, Halibut gotowany w bulionie z kopru włoskiego, oraz Gotowany Halibut w bulionie cytrynowo-tymiankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polać sosem sojowym po obu stronach filetów halibuta. Przykryć i przechowywać w lodówce. W 12-calowej patelni, połączyć bulion z kurczaka, miód, pasta pomidorowa, ocet, imbir i Tabasco. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować delikatnie przez 12 minut, mieszając od czasu do czasu i odtłuszczanie piany w razie potrzeby.
Dodaj filety, przykryj i delikatnie kłusuj na wolnym ogniu na średnim ogniu, aż fllety będą lekko twarde w dotyku, a centra będą prawie nieprzezroczyste (zrób małe rozcięcie nożem do sprawdzenia), 6 do 8 minut; ryba powinna być lekko niedogotowana w tym momencie. Wyłączyć ciepło i odstawić przykryte na kolejne 2 minuty. Podziel halibuta i bulion równomiernie między cztery płytkie miseczki.
Obficie posypać szalotki i kolendry i służyć z łyżką do bulionu. Propozycje serwowania Ustaw kopiec białego lub brązowego ryżu do bulionu z rybą.
51, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
24, Tłuszcz Wielonienasycony
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio