Gotowanie z Glossies: cukinia kwiat Frittata
Gotowanie z Glossies: Frittata kwiat cukinii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka soli i pieprzu, pokrętło koziego sera, kwiaty cukinii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Frittata Kwiat Cukinii, Gotowanie z Glossies: Key Lime Coconut Cake, oraz Gotowanie z połysku: szparagi i tarta z pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Delikatnie spłucz i osusz kwiaty cukinii. Podgrzej brojlery.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni odpornej na przywieranie na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; zmniejszyć ogień do średniej i smażyć do miękkości, o 4 protokół.
Dodaj kwiaty i smażyć tylko do zwiędnięcia, obracając często, o 1 minutę.
Rozłóż kwiaty na patelni w jednej warstwie; zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej.
Dodać jajka i białka i gotować, aż zacznie ustawiać się na brzegach, podnosząc frittatę za pomocą żaroodpornej gumowej szpatułki i pozwalając jajom płynąć pod spodem. Pokruszyć kozi ser na patelni na szczycie jaj. Kontynuuj gotowanie, aż jajka zostaną delikatnie ustawione, około 5 minut.
Przenieś patelnię do brojlerów; broil aż do góry Frittata jest ustawiona, 1 minuta. Wsuń frittatę na talerz.
Posypać natką pietruszki i podawać.