Gotowane truskawki, brzoskwinie i Mango na kruszonym lodzie
Gotowane truskawki, brzoskwinie i Mango na kruszonym lodzie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. 50 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką anyż, lód, mango i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 68%. Podobne przepisy to Jogurtowe parfaity z pokruszonymi truskawkami i amaretti, Klasyczna Gruszka W Pikantnym Nektarze Z Mango Z Lodami Z Mango, oraz Miód Gotowane Brzoskwinie.
Instrukcje
Za pomocą noża do parowania zeskrobać nasiona z fasoli wanilii i umieścić w dużym rondlu.
Dodaj pustą wanilię, sok winogronowy, anyż, laskę cynamonu i skórkę pomarańczową. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu i gotować przez 5 minut.
Dodać truskawki, mango i brzoskwinie. Dusić przez 5 minut.
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw owoce do całkowitego ostygnięcia w syropie, około 1 godziny (można zrobić 1 dzień wcześniej i schłodzić).
Aby podać, usuń z syropu wanilię, anyż i laskę cynamonu i wyrzuć. Ogolony lód ułożyć w 4 miseczkach i skropić syropem. Łyżka owoców na wierzchu i podawać.