Gotowane Krewetki

Gotowane Krewetki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać gotowane krewetki spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 49g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, krewetki, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gotowane Krewetki, Gotowane Krewetki, oraz Gotowane Krewetki.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników zagotować w dużym holenderskim piekarniku na dużym ogniu. Przykryć i gotować 3 do 4 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj krewetki; usuń z ciepła. Przykryć i odstawić 10 minut. (Krewetki zmieni kolor na różowy, a muszle lekko się poluzują.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
KrewetkiKrewetki
3
Odcedzić, odrzucając cytrynę, cebulę i gotować torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
CebulaCebula
4
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Zatarain ' s Shrimp & Crab Boil.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
KrewetkiKrewetki

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia42
Magazyn