Gotowana na parze zielona fasola z pieczonymi pomidorami

Gotowana na parze zielona fasola z pieczonymi pomidorami
Jeśli masz z grubsza 1 godzina do spędzenia w kuchni gotowana na parze fasolka szparagowa z pieczonymi pomidorami może być doskonała bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 90 centów za porcję. Działa dobrze jako dodatek. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 19 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis od Allrecipes wymaga pieprzu, zielonej fasoli, pomidorów i soli morskiej. Z łyżką wynik 74%, to danie jest dobre. Spróbuj Fasolka szparagowa z pieczonymi pomidorami winogronowymi, Fasolka szparagowa z pieczonymi pomidorami i kminkiem, oraz Pieczona fasolka szparagowa i pomidory z fetą dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Wymieszaj pomidory, ząbki czosnku, sól, pieprz i oliwę z oliwek w dużej misce; rozłóż na naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Piecz pomidory w nagrzanym piekarniku, aż będą lekko nakrapiane brązowymi plamami, a ząbki czosnku będą miękkie, około 45 minut; wyjąć z piekarnika po 20 minutach i lekko rozgnieść szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Około 5 minut przed gotowaniem pomidorów włóż wkładkę do gotowania na parze do rondla i napełnij wodą tuż pod dnem parowaru. Doprowadź wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodaj fasolkę szparagową, przykryj i gotuj na parze do miękkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
6
Umieść gotowaną na parze zieloną fasolkę w naczyniu do serwowania i połącz z pieczonymi pomidorami do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn