Gorący Mus Kakaowy

Gorący Mus Kakaowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj gorącego musu kakaowego. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 292 kalorie, 2G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru pudru, mieszanka kakao instant, ciężka śmietana do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Z Musem Kakaowym, Miętowy Mus Kakaowy, oraz Kakaowy Mus Cappuccino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż śmietana zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Na średniej prędkości ubić cukier puder i kakao do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
3
Dodaj 1/4 łyżeczki cynamonu i wanilii; beat na dużej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
4
Łyżka musu do poszczególnych dań deserowych.
5
Udekorować bitą śmietaną; posypać cynamonem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
CynamonCynamon
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn