Gorący i pikantny Chutney żurawinowo-gruszkowy

Gorący i pikantny Chutney żurawinowo-gruszkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc wypróbuj gorący i pikantny Chutney żurawinowo-gruszkowy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis służy 30. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, chutney z mango, galaretkę z papryką jalapeno i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Chutney Z Gruszką Żurawinową, Chutney żurawinowo-gruszkowy, oraz Chutney Żurawinowo-Gruszkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu, stale mieszając. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, stale mieszając, 5 minut lub do momentu, gdy skórki żurawiny zaczną się dzielić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać konfitury i pozostałe składniki; dusić, ciągle mieszając, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
3
Zdjąć z ognia i całkowicie ostudzić chutney (około 2 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn