Gorący i kwaśny rosół z krewetkami
Gorący i kwaśny bulion z krewetkami wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. 130 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz Chilli, rosół z kurczaka, kawałek imbiru wielkości kciuka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Zupa Tom yum (hot & sour) z krewetkami, Gorący I Kwaśny Rosół Z Rozdrobnionym Kurczakiem, oraz Gotowany Halibut W Gorącym I Kwaśnym Bulionie.
Instrukcje
W rondlu umieść ocet, bulion, sos sojowy, cukier (zacznij od 1 łyżki i dodaj drugą na końcu, jeśli chcesz, aby zupa była słodsza), imbir, chilli i dymkę. Gotować przez 1 min, następnie dodać krewetki do rozgrzania.
Podawać w małych miseczkach lub filiżankach.