Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj gorący Dip kukurydziany. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,04 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz czosnek w proszku, chili w proszku, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Bacon Ranch CORN Dip, oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średnim naczyniu do pieczenia, wymieszać białą kukurydzę, żółtą kukurydzę, pokrojone w kostkę pomidory z zieloną papryką chile, serem śmietankowym, chili w proszku, czosnkiem w proszku i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Biała Kukurydza
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec w nagrzanym piekarniku 30 minut, lub aż gorące bąbelki