Hot Karczoch i Szpinak Dip II może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 158 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ser mozzarella, czosnek, ser romano i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 18%. Spróbuj Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Patelnia Szpinak Boczek Karczoch Dip, oraz Nashville Hot Chicken Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować małe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
W średniej misce wymieszaj ser śmietankowy, majonez, parmezan, ser Romano, czosnek, bazylia, sól czosnkowa, sól i pieprz. Delikatnie wymieszaj karczochy i szpinak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy Taco
I Pomarańczowym Pieprzem
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia do pieczenia. Top z serem mozzarella.