Gorący Cydr Nog
Need a bezglutenowy i wegetariański napój? Gorący cydr Nog może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka mleka, bita śmietana, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker Cider Pulled Pork with cider Barbecue Sauce, Cider-pieczona Sałatka z dyni i jarmużu z winegretem jabłkowym, oraz Jabłka gotowane na cydrze z kandyzowanymi orzechami włoskimi, śmietaną Rumową i syropem z cydru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubijamy pół na pół, mleko, jabłecznik, jajka, cukier, 1/4 łyżeczki. zmielony cynamon, sól i gałka muszkatołowa w ciężkim rondlu. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 15 do 20 minut lub aż mieszanina zgęstnieje i pokryje łyżkę.
Zdjąć z ognia; w razie potrzeby wymieszać bourbon. Każdą porcję udekorować bitą śmietaną.
Dekorować, w razie potrzeby.