Gorące Suflety Klonowe
Gorące suflety klonowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,03 zł za porcję. Mieszanka soli, cukru granulowanego, syropu klonowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Francuski w mgnieniu oka: łatwe suflety śniadaniowe z dyni i klonu, Gorący Sos Krówkowy, oraz Najlepszy Gorący Sos Krówkowy.
Instrukcje
6 (10-uncji) ramekin posmarować margaryną; posypać równomiernie granulowanym cukrem.
Połączyć 3 łyżki syropu klonowego i bourbon w małej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski; kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 1/2 minut lub do zagotowania mieszaniny.
Do każdego przygotowanego ramekinu wlać około 1 łyżki mieszanki bourbonu.
Gotuj 1 szklankę syropu klonowego w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu 8 minut lub aż termometr candy zarejestruje 25
Ubij białka i sól na średniej prędkości miksera do uzyskania piany.
Wlać gorący syrop klonowy cienkim strumieniem na białka jaj, ubijając ze średnią prędkością, a następnie z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodać proszek do pieczenia; dobrze ubić. Łyżka równomiernie do przygotowanych ramek; umieścić na patelni z galaretką.
Piec w 425 przez 13 minut lub do puffy i ustawić.