Gorące i pikantne skrzydełka z kurczaka
Gorące i pikantne skrzydełka z kurczaka to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Perkusje z kurczaka, oryginalny sos pieprz cayenne Franka, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantne Tajskie skrzydełka z kurczaka orzechowego z malinowym sosem Habanero (PB&J Wings), Pikantne Rumowe Skrzydełka Z Kurczaka, oraz Pikantne Skrzydełka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem ostry sos i sól czosnkową do wymieszania.
Zalać Bębny; przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Rozgrzać piekarnik do 232°. roztopić masło w galaretce roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, w piekarniku. Wymieszać razem Bisquick mix, cebula sól i papryka.
Usunąć kurczaka z sosu; wyrzucić SOS. Kurczak z mieszanką Bisquick.
Umieścić w jednej warstwie na patelni.
Piec 25 minut; obrócić i piec dodatkowe 20 do 25 minut lub aż kurczak będzie złoty kolor i sok nie jest już różowy, gdy centra kawałki są cięte.