Gorące i pikantne klopsiki koktajlowe
Gorące i pikantne klopsiki koktajlowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 701 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos chili, bułka tarta, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantne Klopsiki, Pikantne Klopsiki Z Jeżozwierza, oraz Pikantne Azjatyckie Klopsiki.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sosu chili i galaretki. Kształt na 1-calowe klopsiki.
Miejsce w ungreased retangular patelni, 13x9x2 cale, lub na stojaku w patelni brojlerów.
Piec odkryte około 20 minut lub aż Nie różowy w centrum i sok jest jasne.
Podgrzać sos chili i galaretkę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając kontantowo, aż galaretka się rozpuści. Wymieszać klopsiki, aż będą pokryte skórką. Gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Podawać na gorąco z wykałaczkami.