Gorące i pikantne klopsiki koktajlowe

Gorące i pikantne klopsiki koktajlowe
Gorące i pikantne klopsiki koktajlowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 701 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos chili, bułka tarta, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantne Klopsiki, Pikantne Klopsiki Z Jeżozwierza, oraz Pikantne Azjatyckie Klopsiki.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sosu chili i galaretki. Kształt na 1-calowe klopsiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChiliSos Chili
KlopsikiKlopsiki
GalaretkaGalaretka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Miejsce w ungreased retangular patelni, 13x9x2 cale, lub na stojaku w patelni brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
PatelniaPatelnia
3
Piec odkryte około 20 minut lub aż Nie różowy w centrum i sok jest jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podgrzać sos chili i galaretkę w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając kontantowo, aż galaretka się rozpuści. Wymieszać klopsiki, aż będą pokryte skórką. Gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChiliSos Chili
KlopsikiKlopsiki
GalaretkaGalaretka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Podawać na gorąco z wykałaczkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn