Przepis gorące i pikantne Chorizo Chili jest gotowy w około 1 godzinę i 55 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 10. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 661 kalorii, 33g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, czosnek, dodatkowy rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać niesłodzoną czekoladę do pieczenia, możesz śledzić to danie główne z Lekkie Lody czekoladowe: 10 prostych kroków do doskonałości bez cukru i bezglutenowej, część 2 jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantna Jagnięcina i chorizo Chili, Pikantne chorizo i Pinto Bean Chili, oraz Chorizo Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym umieść pomidory i chiles. Okładka; proces, za pomocą szybkich ruchów włączania i wyłączania, aż do wymieszania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Podgrzać piec holenderski 5-quart na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać chorizo i cebulę; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie.