Gorąca Sałatka z indyka z herbatnikami z szałwii

Gorąca Sałatka z indyka z herbatnikami z szałwii to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 168 kalorii, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka łodyg selera, sos sałatkowy, pokrojonego indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać sos sałatkowy można śledzić to danie główne z Jedna Miska Ciasta Czekoladowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szałwia i karmelizowane szalotka brązowe masło na biszkoptach z dyni i szałwii, Sałatka Z Indyka Szałwiowego, oraz Sałatka z indyka pekan, szałwia i Gruyere dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425ºF.
Wymieszać majonez i 2 łyżki Bisquick wymieszać w średniej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z indykiem, serem, selerem i cebulą, odstawić.
Wymieszać 2 1/4 szklanki Bisquick wymieszać, mleko i szałwia tylko do miękkich form ciasta.
Umieścić na powierzchni obficie posypane Bisquick mix; delikatnie zwijać w Bisquick mix do pokrycia. Zagnieść delikatnie 10 razy.
Wyciąć 1 1/2-calowym okrągłym nożem zanurzonym w mieszance Bisquick.
Umieść blisko siebie wokół krawędzi kwadratowej patelni o wymiarach 9x9x2 cale.
Łyżka mieszanki indyka do kopca w środku herbatników.
Piec 18-20 minut lub aż ciastka będą złociste i sałatka będzie gorąca.