Gorąca Salsa Verde
Gorąca Salsa Verde może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ta przystawka ma 39 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka śmietany, Serrano chiles, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, oraz Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska).
Instrukcje
Umieść posiekane chili, tomatillo, kolendra, czosnek i wodę w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć na wolnym ogniu, i gotować, aż chiles i tomatillo zmiękną, o 10 protokół.
Przenieść mieszaninę do słoika blendera i puree, aż będzie całkowicie gładka.
Przełożyć do miski, wymieszać z kwaśną śmietaną i sokiem z limonki. Doprawić solą do smaku i podawać natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do tygodnia.