Gorąca niemiecka Sałatka ziemniaczana II

Gorąca niemiecka Sałatka ziemniaczana II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj gorącej Niemieckiej sałatki ziemniaczanej II. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.81 za porcję. Jedna porcja zawiera 727 kalorii, 16G białka, oraz 30 g tłuszczu. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, ocet winny, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
3
Odcedzić, schłodzić i posiekać.
4
Umieść boczek i cebulę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż bekon będzie równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Spuścić nadmiar tłuszczu z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Dodać cukier i ocet do mieszanki boczku i cebuli i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
7
Wlać mieszaninę na ziemniaki i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków

Polecane wino: Riesling, Dornfelder

Niemiecki może być sparowany z Rieslingiem i Dornfelderem. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Jednym z win, które można spróbować, jest Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn