Gorąca i słodka musztarda hirsheimera

Gorąca i słodka musztarda hirsheimera
Gorąca i słodka musztarda hirsheimera może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz ocet jabłkowy, musztardę w proszku, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zupa z zimowego squasha z Pimentonem i konserwowaną cytryną-Melissa Hamilton i Christopher Hirsheimer-50 kobiet zmieniających grę w jedzeniu, Sweet ' N ' Hot Mustard Dip, oraz Kotlety Z Musztardą Na Słodko dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubić brązowy cukier i musztardę w dużej misce do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Dodać ocet i miód; trzepaczka dobrze. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do dużej metalowej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
TrzepaczkaTrzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Dodać jajka i ubijać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Miskę z musztardą wyłożyć na duży rondel z lekko gotującą się wodą(nie dopuścić do zetknięcia dna miski, jajka mogą się jajeczkować). Gotować, ubijać i skrobać dno miski często, aż musztarda będzie gęsta i instantreadthermometer zarejestruje 160 ° F, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Podziel musztardę między słoiki. Chrzanić i wyluzować. DO AHEAD: musztarda może być wykonane 2 tygodnie do przodu. Przechowywać w lodówce przez okres do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn