Gorąca i pikantna musztarda

Gorąca i pikantna musztarda
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj gorącej i pikantnej musztardy. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, ocet winny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pikantny Musztardowy Vinaigrette, Wieprzowina w pikantnym sosie musztardowym, oraz Memphis musztarda Coleslaw pikantne i gorące! dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać suchą musztardę i ocet w średniej metalowej misce, aż będą gładkie. Chłód, zadaszony, na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Doprowadzić średni rondel wypełniony 1 cala wody na wolnym ogniu. Do miski musztardy octu, ubij w 1/4 szklanki wody, jajko, cukier, skrobia kukurydziana i sól. Ustaw miskę na gotującej się wodzie i gotuj, stale ubijając, aż musztarda zgęstnieje, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Zdjąć z ognia, trzepaczka na minutę, a następnie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Do przodu: 2 tygodnie, przykryte i schłodzone.
5
Musztarda Na Zamówienie
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
6
Twoja wyobraźnia jest granicą, jeśli chodzi o tworzenie musztardy smakowej. Wszystko, czego potrzebujesz, to nasiona gorczycy lub suchy proszek musztardy, a następnie przyprawy zależą od Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
7
Nasiona gorczycy czy musztarda w proszku?
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
8
Jedno i drugie działa.
9
Nasiona gorczycy: Używaj, gdy chcesz mieć pełnoziarnistą, chrupiącą konsystencję. Te trzy rodzaje to żółty, aka biały (Sinapis alba), najłagodniejszy i używany głównie w amerykańskich musztardach i do marynowania; brązowy (Brassica juncea), zestier i używany w europejskich musztardach (takich jak Dijon), do marynowania i w kuchni indyjskiej; i czarny (B. nigra), również używany w indyjskiej żywności; są wymienne z brązowym. Nasiona muszą zmiękczyć w płynie przez 1 do 2 dni, zanim zrobisz z nimi musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
10
Musztarda w proszku: dla jedwabiście gładkiej musztardy. To nic innego jak zmielone nasiona gorczycy, a najpopularniejszą marką jest Colman ' s, mieszanka białych i brązowych nasion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
11
Wymieszaj proszek z płynem (takim jak woda lub piwo) i pozostaw na noc, aby w pełni nawodnić i rozwinąć smak. Nie pozwól mu siedzieć dłużej, choć, albo będzie smakować surowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
TrudnośćNormalny
Gotowe W12 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn