Gorąca i pikantna musztarda

Gorąca i pikantna musztarda
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj gorącej i pikantnej musztardy. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, ocet winny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pikantny Musztardowy Vinaigrette, Wieprzowina w pikantnym sosie musztardowym, oraz Memphis musztarda Coleslaw pikantne i gorące! dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać suchą musztardę i ocet w średniej metalowej misce, aż będą gładkie. Chłód, zadaszony, na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Doprowadzić średni rondel wypełniony 1 cala wody na wolnym ogniu. Do miski musztardy octu, ubij w 1/4 szklanki wody, jajko, cukier, skrobia kukurydziana i sól. Ustaw miskę na gotującej się wodzie i gotuj, stale ubijając, aż musztarda zgęstnieje, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Zdjąć z ognia, trzepaczka na minutę, a następnie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Do przodu: 2 tygodnie, przykryte i schłodzone.
5
Musztarda Na Zamówienie
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
6
Twoja wyobraźnia jest granicą, jeśli chodzi o tworzenie musztardy smakowej. Wszystko, czego potrzebujesz, to nasiona gorczycy lub suchy proszek musztardy, a następnie przyprawy zależą od Ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
Nasiona gorczycy czy musztarda w proszku?
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
8
Jedno i drugie działa.
9
Nasiona gorczycy: Używaj, gdy chcesz mieć pełnoziarnistą, chrupiącą konsystencję. Te trzy rodzaje to żółty, aka biały (Sinapis alba), najłagodniejszy i używany głównie w amerykańskich musztardach i do marynowania; brązowy (Brassica juncea), zestier i używany w europejskich musztardach (takich jak Dijon), do marynowania i w kuchni indyjskiej; i czarny (B. nigra), również używany w indyjskiej żywności; są wymienne z brązowym. Nasiona muszą zmiękczyć w płynie przez 1 do 2 dni, zanim zrobisz z nimi musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
10
Musztarda w proszku: dla jedwabiście gładkiej musztardy. To nic innego jak zmielone nasiona gorczycy, a najpopularniejszą marką jest Colman ' s, mieszanka białych i brązowych nasion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
11
Wymieszaj proszek z płynem (takim jak woda lub piwo) i pozostaw na noc, aby w pełni nawodnić i rozwinąć smak. Nie pozwól mu siedzieć dłużej, choć, albo będzie smakować surowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
TrudnośćNormalny
Gotowe W12 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn