Gorąca i kwaśna zupa kapuściana

Gorąca i kwaśna zupa kapuściana
Gorąca i kwaśna zupa kapuściana może być właśnie przepisem bezglutenowym i bezmlecznym, którego szukałeś. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 847 kalorii, 90 g białka i 41 g tłuszczu każda. Za 5,04 USD za porcję ten przepis pokrywa 38% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu cayenne, sosu szechwan, kapusty i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Ten przepis wypróbowało i polubiło 46 osób. Jest idealna na jesień. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał spektakularny wynik 92%. Podobne przepisy to Gorąca i kwaśna zupa kapuściana, Gorąca i kwaśna zupa kapuściana oraz Gorąca i kwaśna zupa z uszami i kapustą pekińską.

Instrukcje

1
Do dużego garnka wlać bulion z kurczaka. Wymieszaj pokruszoną mieloną wieprzowinę w bulionie i gotuj na wolnym ogniu na średnim ogniu, aż wieprzowina będzie ugotowana i nie będzie już różowa, około 15 minut. Dodaj kapustę, kiełki fasoli, zieloną cebulę, kukurydzę, grzyby, imbir, czosnek, ocet, olej sezamowy, sos sychwan, sos sojowy i pieprz cayenne i gotuj jeszcze 5 minut. Dopraw przyprawy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn