Gorzkie warzywa z migdałami i kozim serem
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Gorzkie warzywa z migdałami i kozim serem mogą być wspaniałym przepisem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 16G białka, oraz 32G tłuszczu. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka liści rozmarynu, liści tymianku, migdałów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gorzkie warzywa z migdałami i kozim serem, Risotto z gorzką zielenią i kozim serem Gouda, oraz Gorzkie Warzywa Z Kozim Serem, Pinenutami I Gruszkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż migdały w talerzu ciasta i tosty przez 10 minut, aż złoty.
Ostudzić, a następnie grubo posiekać.
W misce wymieszać szalotkę i ocet; odstawić na 10 minut. W dużej misce, wrzucić rukolę, endywii, radicchio i migdały. Na patelni, rozgrzać olej, rozmaryn i tymianek na umiarkowanym ogniu przez 2 minuty, aż skwierczą. Wymieszać dżem i gotować do rozpuszczenia, 30 sekund.
Dodaj szalotkę i ocet i gotować na małym ogniu, aż do ogrzania, 30 sekund. Doprawić solą i pieprzem.
Wlać sos na zielenie i wrzucić. Ułóż sałatkę na talerzach, ułóż 2 rundy koziego sera na każdym talerzu i podawaj.