Gorzkie warzywa z migdałami i kozim serem

Gorzkie warzywa z migdałami i kozim serem
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Gorzkie warzywa z migdałami i kozim serem mogą być wspaniałym przepisem. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 16G białka, oraz 32G tłuszczu. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka liści rozmarynu, liści tymianku, migdałów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gorzkie warzywa z migdałami i kozim serem, Risotto z gorzką zielenią i kozim serem Gouda, oraz Gorzkie Warzywa Z Kozim Serem, Pinenutami I Gruszkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozłóż migdały w talerzu ciasta i tosty przez 10 minut, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
3
Ostudzić, a następnie grubo posiekać.
4
W misce wymieszać szalotkę i ocet; odstawić na 10 minut. W dużej misce, wrzucić rukolę, endywii, radicchio i migdały. Na patelni, rozgrzać olej, rozmaryn i tymianek na umiarkowanym ogniu przez 2 minuty, aż skwierczą. Wymieszać dżem i gotować do rozpuszczenia, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
DżemDżem
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodaj szalotkę i ocet i gotować na małym ogniu, aż do ogrzania, 30 sekund. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
6
Wlać sos na zielenie i wrzucić. Ułóż sałatkę na talerzach, ułóż 2 rundy koziego sera na każdym talerzu i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
ZieloniZieloni
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn