Gorzka Czekolada-Migdałowe Pomarańcze

Gorzka Czekolada-Migdałowe Pomarańcze
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać gorzką czekoladę - migdałowe Orangettes spróbować. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 100. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać amaretto, czekolada, slivered migdały, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Trufle z gorzkiej czekolady, Przepis Na Lody Z Gorzkiej Czekolady, oraz Kotlety Jagnięce Z Gorzkiej Czekolady Ze Smażonym Szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić szczyty i DNA z każdej pomarańczy. Score Pozostałe skórki na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
2
Usuń każdą skórkę w cztery paski. Zarezerwuj pomarańcze do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
3
Wytnij paski wzdłuż na plastry 1/4 cala.
4
Skórki pomarańczowe umieścić w średnim rondlu i dodać zimną wodę do pokrycia. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Wylać wodę. Powtórz jeszcze raz lub dwa razy. (Blanszowanie peelingów usuwa część goryczy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Połączyć 4 szklanki cukru i 1 szklanka wody w dużym rondlu. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Dodaj skórki pomarańczowe i nadal gotuj na wolnym ogniu, aż skórki będą lekko przezroczyste, 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
8
Odcedzić skórki i wymieszać z cukrem do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
9
Pozostaw peelingi do wyschnięcia na stojaku z drutu przez 6 do 8 godzin lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
10
Rozgrzej piekarnik do 300ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
11
Rozłóż slivered migdały na blasze do pieczenia i piec, aż złoty i pachnące, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdałyśliwkowe Migdały
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
12
Migdały przenieść do robota kuchennego i pulsować, aż grubo zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
13
Zmielone migdały przełożyć do płytkiej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Umieść czekoladę w żaroodpornej misce ustawionej na patelni gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Podgrzewać, często mieszając, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
16
Wyjąć miskę z ognia i wymieszać z amaretto.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych2 Szklanki Ciasteczek Waflowych Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
17
Każdą skórkę pomarańczową zanurzyć w czekoladzie, a następnie zwinąć w zmielone migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
18
Przenieść peelingi do stojaka drucianego i odstawić do momentu, aż czekolada stwardnieje, 2 do 3 godzin. Oranżety należy przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do dwóch tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje100
Ocena Zdrowia0
Magazyn