Need a deser wegetariański? Ciemna czekolada Makadamia Brownies może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 13 porcji z 423 kalorie, 5G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, czekolada, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Masło Macadamia Z Ciemnej Czekolady, Kokos, orzech makadamia i kora gorzkiej czekolady, oraz Gorzka Czekolada & Toffi Kora Makadamia.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Linia a patelnia do pieczenia 9x11 cali z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W rondlu na małym ogniu rozpuścić gorzką czekoladę i masło. Ubij mieszankę mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż dobrze się wymieszasz, i ubijaj jajka, śmietanę, ekstrakt waniliowy, cukier i mąkę, aż dokładnie się połączą. Wymieszać z orzechami macadamia i wlać ciasto do przygotowanej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Gorzka Czekolada
Opakowanie Pojedynczo Porcjowane, Schłodzone Ciasto Z Białymi Kawałkami Orzechów Makadamia
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę