Gorgonzola Krem

Gorgonzola Krem
Gorgonzola krem wymaga około 10 minut od początku do końca. Na 35 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 143 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, ser gorgonzola, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Gorgonzolan i rozmaryn krem ptysie, Gorgonzolan i kremowe kulki serowe, oraz Krem zupa z cukinii z gorgonzolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na małej patelni na małym ogniu; wymieszać pół na pół i pokruszony ser Gorgonzola, mieszając, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
MasłoMasło
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn